Skättekärrs Inez "skruttan"

"Skruttan" är en energisk liten labbe. På tre B-provsstarter var hon klar för elitklass. Tyvärr har hon lite svaga nerver vilket resulterar i diffusa rädslor.

Länk till rasdata

 


P1010155.JPG

 DSCN7945.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

Roekull rajas rioja "poppy"

Poppy är stor och stark och en naturbegåvning ut i klospetsarna.  Hon är en bra makör och har stor söklust. Trots hennes stora arbetslust och styrka har hon stor samarbetsvilja. Den största belöningen för henne är att få arbeta. Hon är alltid glad oavsett vad vi hittar på. 

Länk till Rasdata

 

poppy_2.JPG DSC_0470_-_kopia.JPG

 

 

 

Skogsdimmans Wise weasel "Vinca"

Poppys dotter Vinca är en behaglig tik, lugn och fokuserad vid sidan men med full fart i arbetet. När hon var lite drygt ett år gammal fick hon följa med på lite jakter. Till en början lite hemomkring på små duv och andjakter, men senare på säsongen även fasanjakter. Vid  19 månaders ålder startade vi på KKL och belönades med ett första pris.  

Länk till Rasdata


IMG_20201204_143850.jpg

Vinca1.jpgHyltaskogens Mira 

 

DSC_0521.JPG
 

    

 

 

 

 

SE J(LÖ)CH Böjeryds Buffa 

Buffa vår gamla Claras systerdotter. Hon har stor jaktlust men oxå stor samarbetsvilja. Av drygt 400 starter i Sydsvenska älghundklubben hösten 2017 fick Buffa högsta poäng på 91,5 samt att hon även hamnade på en tredje plats på 90 p.  

DSC_0526_2.JPG

 

 


 
 

Skogsdimmans éowyn "Bibbi"

 

 

silverkällans cilla "mollie"

 

 DSC_0421_2.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
stäng